Sälj din bil till oss.

Slipp krånglet med att själv sälja din bil. Sälj bilen till oss smidigt och enkelt!

  • Snabb värdering och bud online
  • Fri upphämtning inom hela Sverige
  • Pengar på kontot direkt

Kom igång

Ange bilens registreringsnummer och få ett bud inom 24 timmar.

Miltal


Hjul

Om digVad tycker våra kunder?

Bilsmidigt AB
4.9
Baserat på 118 recensioner
powered by Google
Ali ZamliAli Zamli
16:09 25 Sep 22
Smidigt är bara förnamnet. Tack Amir för en fin bil levererad hela vägen hem till mig.
a aa a
18:50 19 Sep 22
Smidigt var bara förnamnet!Från beställning till leverans. Bilen var ren och fräsch, leveransen kom snabbare än väntat, killarna som sålde och levererade bilen var väldigt trevliga och serviceminded!Kan starkt rekomendera detta företag.
Michael BraschMichael Brasch
09:08 14 Sep 22
bra service, mycket vänlig och hjälpsam, snabb och okomplicerad, snabb leverans! Jag sålde min bil och köpte en ny, jag är väldigt nöjd 👍inklusive leverans och gammal bilupphämtning
Jimmy StrandJimmy Strand
06:58 14 Sep 22
Supersmidig affär! Säljaren Amir tog sig tid och besvarade alla frågor jag hade inför bilköpet. När det var dags för själva köpet gick allt väldigt bra med god kommunikation och smidig leverans.
Alexandra LeibernsbergAlexandra Leibernsberg
14:21 08 Sep 22
Jag är jätte nöjd med bilen och framförallt den fantastiska säljaren Amir. Super service och förståelse. Bästa bilhandeln jag köpt ifrån! Smidigt också 😉 Hem leverans tackar man inte nej till!
Mathias AliMathias Ali
07:58 31 Aug 22
Otroligt smidiga att ha att göra med, mycket trevligt bemötande och fantastisk service. Hade gett upp hoppet om att få en bil levererad i år, men de löste det på en dag. Tänker aldrig handla av någon annan än Bilsmidigt igen. Rekommenderas varmt!
adis abduramanovskiadis abduramanovski
11:06 24 Aug 22
Supernöjd med mitt bilköp. Gick snabbt och supersmidigt, ett extra plus till personalen för båda bemötande och service. Stort tack till Amir som hjälpte mig igenom alltRekommenderar!!
Helena NordinHelena Nordin
16:30 19 Aug 22
Ett mycket trevligt bemötande av Olle . Vi frågade om vi fick kolla på bilen på plats och det var inga problem för honom att ta sig till platsen för visning . Väl där så mötes vi av en glad pigg trevlig kille som hade bilen framme och hjälpte till på alla sätt . Så pass att det blev en affär som vi är mycket nöjda med .Bilen levererades hem samma kväll !!Kan rekommendera detta ställe .
Alexander WidahlAlexander Widahl
08:37 17 Aug 22
Köp av bil. Allt har fungerat väldigt bra och köpet har känts tryggt. Jakob ifrån Bilsmidigt var väldigt hjälpsam och följde upp med bra samtal efter att bilen hade hämtats. Kan väl rekommenderas!
krille kkrille k
09:12 06 Aug 22
Jätte bra försäljare funkade toppen skulle gett en 5 om det inte va för att vaxet på bilen va kvar , men bilen va jätte fin för milen .Rekomenderas+++
Annica KemppiAnnica Kemppi
05:37 27 Jul 22
Otroligt smidigt och proffsigt.Vi är jättenöjda med vårt köp/inbyte. Supertrevlig säljare, Olle Kåhrström som gjorde köpet så enkelt. Rekommenderar Bilsmidigt AB starkt
Leif LadebyLeif Ladeby
08:28 25 Jul 22
Jag fick ett mycket bra intryck av den säljare jag hade kontakt med (Amir) han fixade alla de önskemål jag hade utöver själva bilen.Han ingav förtroende. Jag kollade även företaget innan jag betalade bilen i förskott.Kan rekommendera Bilsmidigt AB.
Johanna JohnsonJohanna Johnson
13:05 22 Jul 22
Väldigt smidig affär och snabb leverans ner till Skåne.Bra support och bemötande av Amir och Aladin.Rekommenderas!
Patrik RutqvistPatrik Rutqvist
20:23 19 Jul 22
Ett bemötande att högsta kvalité och service. Inbyte av bil och köp an ny bl gick smidigt och bra. Även service att få en liten kurs på den nya tekniken som elbil innebär. Många tummar upp till Aladin och Bilsmidigt.
Elias StendalenElias Stendalen
18:18 18 Jul 22
Bästa bilaffären hittills, Alladin (bilsäljaren) är väldigt hjälpsam och duktig .Mycket bra bilfirma👍
Ingela LohmanIngela Lohman
11:31 18 Jul 22
Super proffsig säljare Aladin, med +++++5 service och snabba svar o smidig affär så glad
Oliver RönnegardOliver Rönnegard
06:24 23 May 22
Jag är otroligt nöjd med affären med Bilsmidigt. Dom skötte allting åt mig och jag behövde inte göra något. Jag kom dit med en bil och åkte hem med en annan. Otroligt smidigt, väldigt trevliga. Kan starkt rekommendera Bilsmidigt!
Carl HallbergCarl Hallberg
17:41 17 May 22
Helt otroligt smidig och snabb affär! Trevliga säljare, och att få gamla bilen hämtat och nya hemkörd känns väldigt lyxigt! Kan varmt rekommendera Bilsmidigt! Blir garanterat fler köp via dom!
Sophia ÅkermanSophia Åkerman
12:57 29 Apr 22
Super bra service och kanon trevligt bemötande. Otroligt kunnig och påläst säljare vilket inte är vanligt idag på andra firmor. Vi är jätte nöjda med vårt köp! Stort tack Aladin!
js_loader

Vanliga frågor

Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 18 000 mil.

Vi hämtar upp din bil inom hela Sverige helt kostnadsfritt! Så fort du har godkänt vårt bud så planerar vi in en upphämtningstid. Då åker en av våra chaufförer ut till er och hämtar bilen från er hem- eller jobbaddress.

Du behöver inte städa och tvätta din bil, det fixar vi!

Givetvis kan vi även boka in avlämning hos oss, om du önskar det.

Ja, vi löser eventuella lån på din bil samt att vi betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto. Pengarna ser du direkt.

Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor för lösen av din bil i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi kan behöva göra mindre avdrag för skador, men så länge dessa finns i beskrivningen av bilen så är de redan inräknade i vårt bud. Vi tar dock alltid hänsyn till bilens ålder vilket gör att vi alltid accepterar ett visst slitage givet bilens ålder/miltal.

Allt du behöver komma ihåg att göra är att:
1) Ha samtliga bilnycklar redo.
2) Ha tillgång till det gula registreringsbeviset från Transportstyrelsen (om bilen inte är leasad).
3) Packa in den extra hjuluppsättningen i bagageutrymmet.

Hur kan vi nå dig?

Inspekterade bilar

Vi gillar inte överraskningar. Därför inspekteras alla våra bilar noggrant innan annonsering.

Provkör i 14 dagar med fri hemleverans

Leverans hem till dörren med 14 dagars öppet köp. Vid retur hämtas bilen upp av oss med full återbetalning.

Känn dig lugn på vägarna

Vi erbjuder upp till 36 månaders garanti på alla våra bilar och gratis försäkring i två veckor.