Sälj din bil till oss.

Slipp krånglet med att själv sälja din bil. Sälj bilen till oss smidigt och enkelt!

 • Snabb värdering och bud online
 • Fri upphämtning inom hela Sverige
 • Pengar på kontot direkt

Kom igång

Ange bilens registreringsnummer och få ett bud inom 24 timmar.

  Miltal


  Hjul

  Om dig  Vad tycker våra kunder?

  Bilsmidigt AB
  4.9
  Baserat på 264 recensioner
  powered by Google
  Jonas SvenssonJonas Svensson
  15:10 20 May 24
  Mycket bra service och bemötande rakt av från min säljare Ramjar. Svarade snabbt på minsta fråga och va hjälpsam hela vägen. Bilen stämde väldigt bra med vad som visades på hemsidan, va tom finare än jag trodde. Rekommenderas!
  DanielDaniel
  13:20 20 May 24
  Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Träffade Ramjar som var väldigt lätt att ha och göra med. Bytte in min bil till ett bra pris vid köp av en ny. Affären gick väldigt snabbt och smidigt. Lär bli hit man vänder sig i framtiden vid nästa köp 🙂
  Alexander ForsbergAlexander Forsberg
  03:56 16 May 24
  Jag köpte nyligen en bil och hade en utmärkt upplevelse med säljaren Olle. Från början fokuserade Olle på att förstå mina behov och matchade dem skickligt med den perfekta bilen från deras sortiment. Hans engagemang för att säkerställa en smidig och fördelaktig affär för båda parter var tydligt genom hela processen.När mindre problem uppstod, tog Olle dem på största allvar och löste allt snabbt och effektivt, utan att störa min vardag. Hans engagemang för kundnöjdhet är verkligen enastående. Jag har aldrig varit så nöjd med en säljare tidigare. Olle's professionalism och kundfokuserade tillvägagångssätt gjorde detta till den bästa bilköpsupplevelsen jag någonsin haft.
  Mantas PetreikisMantas Petreikis
  10:05 15 May 24
  Ott RootsOtt Roots
  19:57 13 May 24
  Varning vid köp online!Detta är ett meddelande till alla köpare som handlar online från Bilsmidigt!Jag köpte nyligen 2022 Volvo XC60 T6 med registreringsnummer RFB75M online till Estland. Bilen har bara gått 37 000 mil på vägmätaren.Kommunikationen var snabb och effektiv, jag försökte få så mycket information om skadorna som möjligt och fick det snabbt från Ramjar med länk till Bilsmidigt webbsida med defekta bilder, som endast visar små mindre användarmärken. Jag märkte också från bilderna att insidan av bilen var smutsig och frågade om det är möjligt att rengöra den innan försäljning. Säljaren gick med på att göra städningen.När bilen kom till Estland gjorde vi en kontroll av bilen och hittade djupa repor på nästan alla karossdelar, inklusive hjul, mycket ovanligt för en sådan ny bil. Även interiören var supersmutsig och krävde tre gånger kemtvätt.Jag delade detaljerad översikt över skador med bilder till säljaren och frågade varför dessa skador inte rapporterades i skaderapporten för bilen.Säljaren avvisade totalt mina påståenden och sa att de inte tar något ansvar för eventuella skador eller problem när bilen exporteras. Och dessa skador var tydligt kända och gömda för mig innan köpet.För att få bilen att se ut som den ska, la paint shop ett bud på 1700 euro netto, som jag nu måste ta.Jag föreslår att man ska vara försiktig, när man köper bil från Bilsmidigt utan att se det, teamet är inte transparent, när man rapporterar om bilen!
  Nicklas HedstålNicklas Hedstål
  08:03 13 May 24
  Hej, fick grymt bra hjälp av Amir. Vi gjorde klart bilaffären på 15 min, 3 h senare stod bilen på min garageuppfart. Jag hade några följdfrågor mest om finansieringen vilket Amir svarade på väldigt snabbt.Supernöjd med servicen. Högsta betyg.//Nicklas
  Erik SchymbergErik Schymberg
  20:07 09 May 24
  Levererades hem till mig, förstklassigt!!
  Jonas ÅbomJonas Åbom
  13:38 08 May 24
  Hur smidigt som helst. Ringde på skärtorsdagen efter att jag blivit blåst av en annan firma. Första samtalet skedde typ 16:30 och 2,5h senare stod bilen på parkeringen. Skulle säga att Olle på bilsmidigt är den bästa säljare jag haft kontakt med inom bilbranschen.
  Abdullah AlgailaniAbdullah Algailani
  19:57 07 May 24
  Bil säljer Amir.H var jätte duktiga killen,smidigt, och tydligt med alla information som jag behövde om bilen och hjälpsamt. Jag rekommenderar honom för alla som vill köpa bil från Bilsmidigt AB.Tack Amir
  Ibrahim LouaIbrahim Loua
  09:51 02 May 24
  Tack så mycket för servicen och för de snabba svaren. Jag fick bilen samma dag som jag köpte den. Stort tack till Amir & Ramjar och hela teamet på Bilsmidigt. Kommer definitivt tillbaka för nästa bil.
  Anette Uhde OlssonAnette Uhde Olsson
  13:56 01 May 24
  Såg en annons på en Mercedes A180 med rätt design. Väntade dock en stund eftersom jag aldrig köpt och inte tänkt köpa en osedd bil. Efter kontakt med Ramjar blev jag dock ganska intresserad och jag fick flera detaljerade bilder. Det slutade med att jag köpte bilen och det visade sig att bilen till och med var finare än bilderna visade. Tack Ramjar från en väldigt nöjd kund. // Jörgen
  Zachary SjolanderZachary Sjolander
  17:10 28 Apr 24
  Väldigt smidig affär. Ramjar gjorde allt och lite till för att göra oss nöjda.
  Elwira BlomströmElwira Blomström
  07:22 26 Apr 24
  Georges KhouryGeorges Khoury
  21:32 25 Apr 24
  En bekväm och smidig affär med förstklassig service.Bilen levererades i tid precis som utlovats och skicket stämde bra med beskrivningen.Olle är en mycket bra säljare, trevlig, sakkunnig och tillmötesgående. Han såg verkligen till att affären blev smidig.Även Amir som hjälpte till med faktureringen var supertrevlig.Jag är jätte nöjd med mitt köp och rekommenderar Bilsmidigt väldigt gärna./Georges
  Matti RopponenMatti Ropponen
  11:54 25 Apr 24
  Fantastiska bilar och bra kundservice!
  Mladen SadikovicMladen Sadikovic
  09:56 20 Apr 24
  Otroligt smidigt och bra samt bra service och tillmötesgående från säljaren Amir Hodzic från första kontakt till att bilen levererats och även efter det.Amir har från start visat engagemang och tillmötesgående samt underlättat bilaffären. Jag rekommenderar starkt bilsmidigt och Amir. En riktig klippa!
  Ivan MiticIvan Mitic
  10:06 09 Apr 24
  Ramjar är en bra säljare, där snabba besked gällde vilket jag uppskattar. Rescenionen gäller själva bilköpet. Hur de hanterar ev. problem som i efterhand uppstår vet jag dock inte. /Ivan
  Awais AnwarAwais Anwar
  10:36 07 Apr 24
  Jag fick dåligt värdering på min bil. Jag fick 130k några olika bilfirmar de gav mig 95k. Det är väldigt stor skilnaden mellan priser. De vill bara tjäna pengar på mig.
  Ulf WedenbergUlf Wedenberg
  20:32 03 Apr 24
  Smidig bilaffär.
  shehab masoudshehab masoud
  14:15 19 Mar 24
  GLOBAL MOTORSGLOBAL MOTORS
  09:12 19 Mar 24
  Mycket trevligt !
  Snabb och bra affär, allt i bilen fungerar som det ska. Ramjars personliga engagemang och trevlig bemötande gjorde mig extra nöjd.
  Ulf WahlgrenUlf Wahlgren
  14:11 15 Mar 24
  Av de olika försäljarna som jag mött under denna resa att hitta ny bil har jag reflekterat över att mitt möte med försäljaren Olle på Bilsmidigt, så framstår han som väl påläst. Den informationen Olle tillhandahöll t.ex. gällande Tesla kunde inte mäta sig med de andra försäljarna, på andra bilfirmor, trots att de ser ut att vara äldre än Olle. Han tog dessutom tid på sig (utanför ordinare arbetstid) och hade ett mycket trevligt bemötande och låg på för uppföljning i mycket högre grad än någon annan men fortfarande på ett trevligt sätt för att bemöta mina behov.
  marcus bjuhrmarcus bjuhr
  17:57 09 Mar 24
  Hjälpsamt och professionellt bemötande av Ramjar (sälj) och Jonas (leverans) på Bilsmidigt. Hög grad av servicekänsla och levererande en fin bil snabbt och smidigt! 👍🏻
  Ahmed JalalAhmed Jalal
  17:19 29 Feb 24
  Supernöjd. Tack för trevligt bemötande Ramjar🙏
  Esmerilda VeisllariEsmerilda Veisllari
  13:19 27 Feb 24
  Bästa servicen från Amir. Jätte hjälpsam. Rekommenderar.
  Roger MorellRoger Morell
  10:16 14 Feb 24
  Hej!Lite nervöst att köpa bil på det här sättet men Ramjar skötte hela affären ypperligt.De gav ett fair pris på mitt inbyte och sedan gick processen både snabbt och effektivt.
  Tomas ITomas I
  13:20 02 Feb 24
  Jag är mycket nöjd med service och hantering från Ramjar på Bilsmidigt när vi köpte vår Renault Zoe 2016. Han är proffsig,kunnig och mycket tillmötesgående under hela processen och bilen levererades på det datum som bestämts. Han svarar alltid snabbt i telefon eller på sms även efter att köpet genomförts.Tack Ramjar för att du gjorde mig till en nöjd bilköpare.Jag kan varmt rekommendera Ramjar och Bilsmidigt.
  Malin svärdMalin svärd
  17:41 01 Feb 24
  Fick hjälp av Amir på bilsmidigt vid köp och inbyte av bil, supernöjd. Serviceminded och behjälplig i alla steg. Precis som man vill ha det 👍🏼
  Sofie GrunnlidSofie Grunnlid
  21:21 31 Jan 24
  Vi hade riktigt bra kundupplevelse. Proffsiga, kunniga och otroligt trevliga. Rekommenderar varmt!
  Niklas SimensenNiklas Simensen
  11:00 30 Jan 24
  Amir på bilsmidigt ab är en proffesionell försäljare och otroligt vänlig. Gör allting för att kunden ska bli nöjd och tillgängligheten är otroligt bra. Köpte en Volvo nyligen och är otroligt nöjd med Amirs bemötande och service. Får höga betyg av oss för att han står ut med alla frågor 🙂 Om vi ska köp byta bil så kommer ja garanterat kontakta Amir.
  Stefan GustafssonStefan Gustafsson
  19:43 26 Jan 24
  Helnöjd med köp från första samtal till leverans och stöd med att komma igång@ Köpte en Tesla Y. Även fast det var riktigt dåligt väder vid hemleveransen kom bilen ren och fin!
  Khaled AkkadKhaled Akkad
  02:23 24 Jan 24
  Bästa upplevelsen med säljaren Ramjar: Snabbt svar och professionell service
  E NE N
  16:47 23 Jan 24
  Köpte en Model X av Ramjar. Toppen kille, svarade på alla jobbiga frågor jag hade och de löste allting. Bilen hem levererad av en trevlig kille också. Smidigt!
  Carl WadströmCarl Wadström
  14:56 23 Jan 24
  Amir har varit mycket tillmötesgående och hjälpsam vid köpet av Teslan. Hållit det han lovat.Carl
  simon hancornsimon hancorn
  05:29 18 Jan 24
  Jag är mycket nöjd med mitt köpupplevelse hos Ramjar på Bilsmidigt. Han var professionell, kunnig och gjorde processen med att köpa en Tesla Model S och lämna in min gamla bil som inbyte otroligt smidig. Rekommenderar verkligen Ramjar och Bilsmidigt för deras utmärkta service och affärsmässighet!
  Kalle MostamandyKalle Mostamandy
  17:17 15 Jan 24
  Här är en möjlig recension:Amir är enastående och visar en imponerande färdighet inom sitt affärs bil . Han professionalitet och dedikation är påtaglig, och de har förmågan att han lösa uppgifter på ett effektivt och noggrant sätt. En pålitlig och duktig individ som jag starkt rekommenderar att samarbeta med."
  Alexander wenAlexander wen
  13:13 15 Jan 24
  Extremt nöjd och glad över hela processen. Olle,vår kontakt hanterade allt gjorde en väldigt bra och smidigt process av det hela. Starkt rekommenderar bilsmart och Olle!
  Lars StridhLars Stridh
  09:02 14 Jan 24
  Efter en del sökande på blocket efter 2017 S90 T6 Insncription+tek pro paket hitta jag till sist en som höll för miltal (max 11t mil) och till rätt pris, Tog kontakt med bilfirman Bilsmidigt och fick omedelbar respons av Säljare Ramjar, en mycket trevlig och tillmötesgående man. 2 dgr senare var köpet genomför med tillagda Vinterdäck+36 mån Garanti. S90 T6 levererades hem av en trevlig förare helgen därpå, Ramjar har även följt upp leveransen via sms och jag har snabbt fått svar på mina frågor som dykt uppTack Ramjar, Bilsmidigt !
  FR DKFR DK
  18:38 12 Jan 24
  Min bilköpsupplevelse hos Olle.K var fantastisk. Olle guidade mig professionellt genom processen och gjorde mitt köp av en Peugeot SUV smidig och bekymmersfritt. Jag uppskattade verkligen den personliga servicen och kände mig trygg genom hela affären även fast jag var skeptisk till att allt sköttes onilne, men allt var kanonbra.Rekommenderar starkt Olle för en trevlig och pålitlig bilaffär!"
  Adrian WojtalewiczAdrian Wojtalewicz
  17:03 11 Jan 24
  Jag rekommenderar definitivt samarbete med Bilsmidigt AB.Det var mitt första bilköp utan att ha sett bilen först. Jag köpte fordonet endast baserat på bilderna och beskrivningen. Jag är positivt överraskad över bilens skick. Det är bättre än på bilderna och detta händer mycket sällan.Olle guidade mig briljant genom processen med inköp för export.Utmärkt kontakt med säljaren och en pålitlig beskrivning av de sålda varorna.Med vänlig hälsning till hela Bilsmidigt AB-teamet.
  Petra HalldénPetra Halldén
  19:16 09 Jan 24
  Jag köpte min drömbil hos Bilsmidigt och fick fantastisk hjälp av Ramjar, som tålmodigt förklarade och svarade på alla mina frågor. Enkelt att få kontakt och Ramjar var tillgänglig via mail i stort sett dygnet runt. Snabb återkoppling och trevligt bemötande!
  Gabi LsonGabi Lson
  19:56 06 Jan 24
  Köpte idag en Skoda Kamiq SUV från bilsmidigt.se.Det var första gången jag gjorde ett så stort köp interaktivt och jag var ganska orolig över att man kanske kunde bli lurad men jag är helt otroligt nöjd! Olle Kåhrström som var den försäljare som tog hand om allt gjorde ett fantastiskt jobb med att svara på alla mina stundom förvirrade frågor, Olle var lugn och försäkrande. Jag fick ett mycket bra pris och Olle körde t.o.m hem bilen samma dag som jag köpte den och bilen var över förväntan, besiktigad, servad och bensin i tanken vid leverans! Så här ska en riktigt bra bilaffär gå till. Top notch
  Therese NilssonTherese Nilsson
  16:19 05 Jan 24
  Vi kan inte tillräckligt lovorda Bilsmidigt och hanteringen från Amir Hodzic. Vi var lite oroliga inför köp då vi för första gången köper en bil utan att se den först. Men oj vad Bilsmidigt lever upp till sitt namn! Bilen Volvo XC60 levererades snabbt och smidigt(????) och supporten från Amir under hela resan är och har varit 5-stjärnig . Vi har nog varit "jobbiga" kunder med många funderingar, frågor, saker som vi vill ha fixat och stor eloge till Amir - han har alltid svarat snabbt och hjälpt oss till det yttersta och fixat allt - så otroligt serviceinriktad och alltid med en trevlig attityd. Vi har som sagt fått otroligt bra hjälp under hela processen men även nu 2 månader efter köp då vi tog upp ett problem så har Amir varit lika hjälpsam. Otrolig service!Vi kan varmt rekommenderar Bilsmidigt och se absolut till att ni får Amir Hodzic att hjälpa er!!
  ALI FAJZALI FAJZ
  15:04 30 Dec 23
  Bästa köpet på distans bilen kom hem som om dom hade skickat den på DHL.10/10 till bilsäljaren Ramjar som hjälpte mig med bilköpet hela vägen rekommenderas verkligen om ni vill ha en mycket bra bil affär.????????????????????Med vänlig hälsning,Ali Eisa88 Hyrbilar
  nebil seidnebil seid
  22:22 29 Dec 23
  Väldigt enkelt och smidigt att köpa sin bil med hjälp av Ramjar. Kan verkligen rekommenderas. Smidigt sätt att köpa bilen på. Trevlig personal och bra service .
  Sebastian AnderssonSebastian Andersson
  11:55 27 Dec 23
  Nyligen köpt min Tesla från Bilsmidigt via Ramjar.Då detta är en bil jag tidigare ej ägt så har det varit mycket frågor och funderingar.Under en hel månads tid har denna säljare hjälpt och stöttat mig längs vägen med så väl tekniska som ekonomiska frågor. De löste ett förmånligt inbyte med en fri hemleverans trots de hela 60 milen som behövde köras.Vi förklarade de defekter vi visste om bilarna och överlämningen skedde utan större diskussioner. Hittade något fel som var missat på bilen som påpekades och detta kom vi överens om på plats att det skulle lösas inom kort. Problemet åtgärdades veckan där på genom gott samarbete.Utan att överdriva bästa bilköpet jag gjort hittills och vilket tålamod Ramjar haft. Stor eloge till bilsmidigt och kommer glädjeligen rekommendera dem till andra.Här blir det fler köp framöver!Gott nytt år och god fortsättning från Sebastian i Falkenberg!
  Joakim WahlbergJoakim Wahlberg
  17:59 21 Dec 23
  Mitt senaste bilköp, en ett år begagnad KIA från Bilsmidigt, var en helt online-upplevelse som imponerade på mig starkt. Trots att jag aldrig såg bilen personligen förrän den levererades, var hela processen från första kontakten till leverans av fordonet enastående.Från start var kommunikationen med Bilsmidigt via telefon och e-post både tydlig och effektiv. Teamet där visade stor professionalitet och engagemang, och de var otroligt hjälpsamma genom varje steg. De tog sig tid att noggrant förstå mina behov och preferenser, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad genom hela köpprocessen.Trots den initiala tvekan jag kände över att köpa en bil utan att fysiskt ha sett den, hanterade Bilsmidigt alla mina frågor och funderingar med stor omsorg. Detaljerad information och bilder av bilen skickades till mig, vilket gav mig en klar uppfattning om bilens skick och funktioner.När bilen levererades till min valda adress, var jag överväldigad av kvaliteten och skicket på fordonet. Det var tydligt att Bilsmidigt hade varit noggranna med att förbereda bilen för leverans, vilket återspeglades i dess utmärkta skick.Jag uppskattar verkligen hur smidigt och tryggt Bilsmidigt gjorde hela köpprocessen. Att kunna hantera allt online var inte bara bekvämt utan också effektivt, och det visar på Bilsmidigts förmåga att anpassa sig till moderna kunders behov.Sammanfattningsvis, jag är oerhört nöjd med mitt köp och den service jag fick från Bilsmidigt. Jag rekommenderar dem starkt till alla som letar efter en pålitlig och problemfri onlineupplevelse när det gäller bilköp. Stort tack till Bilsmidigt för en så pass smidig och tillfredsställande affär!
  Malin OlssonMalin Olsson
  20:14 09 Dec 23
  Smidigt bilköp med hjälp av Ramjar på Bilsmidigt! Fick min fina vita Tesla hemlevererad och har hela vägen fått en väldigt fin service och mycket trevligt bemötande av personalen! Proffsigt!
  Andreas DanielssonAndreas Danielsson
  14:58 01 Dec 23
  Köpte en volvo v60 av Amir har aldrig varit med om sådan service. När köpet var klart så stod bilen på uppfarten dagen efter 20mil bort. Bilsmidigt DOM är va dom heter😀 När det blir bilbyte igen så komer jag tillbaka. Kan bara rekommendera dessa 👍👍👍
  Olof AnderssonOlof Andersson
  10:38 22 Nov 23
  Väldigt nöjda med service och hantering från Ramjar på Bilsmidigt när vi köpte vår Renault Zoe 2016. Har kunnat ha snabb sms- & telefonkonversation med Ramjar under hela processen och även fått jättebra hjälp även efter leverans och efter öppet köp har gått ut.Gillar att dom verkligen lyfter alla tveksamheter och brister på bilen om såna finns för att undvika tråkiga överraskningar när man får bilen.Stort extra plus för att dom ordnade med gratis leverans även till oss som bor på Gotland. Kostar nästan alltid extra för oss som bor här så vi blir extra glada när det inte gör det!Kan varmt rekommendera Ramjar och Bilsmidigt. Detta känns verkligen som framtiden för begagnade bilköp!
  Aria ZargarianAria Zargarian
  12:40 21 Nov 23
  Vi har köpt flera bilar genom Bilsmidigt på firman och är riktigt nöjda. Framförallt är det servicen som sticker ut. De är alltid snabba och tillgängliga både före och efter köp!
  BEN PETERSBEN PETERS
  20:11 17 Nov 23
  Vi beslutade som företag att byta ut vår företagsbil till en elektrisk skåpbil. Bilsmidigt hade denna fantastiska Electric Van (Mercedes) och vi kontaktade dem. Ramjar var säljaren han var så trevlig och professionell. Han hjälpte oss med allt vi behövde veta om skåpbilen som var fantastisk. Han är en bra säljare och jag har rekommenderat honom till många vänner. Skåpbilen levererades i tid och vi älskade det. Ett mycket stort tack till Ramjar och Bilsmidigt..
  Matilda PerssonMatilda Persson
  16:58 17 Nov 23
  Precis fått våran nya familjebil hemlevererad efter en snabb och smidig affär. Riktigt trevligt och proffesionellt bemötande av Säljaren Amir och lika så av personen som levererade bilen. Skulle varmt rekommendera andra till att köpa bil via BilsmidigtAB. Super nöjda 👍🏻
  Pedram EyvanPedram Eyvan
  19:12 01 Nov 23
  Jag ger fem stjärnor till Ramjar och Bilsmidigt som har levererat över förväntan!Jag fick min bil levererad till Göteborg med två års garanti och fått hjälp med allt vad jag behövde och funderade!Fantastiskt och stort tack er
  Stephanie LimnellStephanie Limnell
  17:05 19 Oct 23
  Bara positivt!!Tack Olle på bilsmidigt för ett trevligt bemötande, en seriös värdering samt en snabb och smidig bilaffär. Både som säljare och som köpare av min bil!Kan verkligen rekommendera bilsmidigt AB
  Adrian HolmströmAdrian Holmström
  15:34 06 Oct 23
  Jag bor i Kiruna och köpte en relativt gammal bil av bilsmidigt. Jag var orolig att den kanske inte skulle leva upp till förväntan på grund av åldern men helt riktigt så levererades den till min uppfart i beskrivet skick. Man kunde även se att den var polerad vilket var uppskattat trots ingen tidigare info kring detNu en vecka senare så fick jag lite problem med bilen men det löste jag och säljaren enkeltKort och gott kan jag rekommendera denna bilfirma
  HitmanicHitmanic
  15:19 30 Sep 23
  Väldigt proffsigt bemötande med stor servicekänsla. I princip en omöjlig deal i utgångsläget men säljaren Olle gjorde verkligen allt han kunde för att få till det. Inte alls så jobbigt ”säljiga” utan lyssnar på ens behov och frågar vad som skulle göra en nöjd som kund. Vilket majoriteten av andra bilsalonger aldrig gör. Ärliga, seriösa och fantastiskt trevliga säljare som man får stort förtroende för. Kan varmt rekommendera dem!
  Andreas ÖbergAndreas Öberg
  12:36 25 Sep 23
  Fantastisk service. Amir som varit till god och SMIDIG hjälp får man tacka ödmjukast. Detta är verkligen en bilfirma som vill kunderna det bästa och ett smärtfritt sätt utan tjafs. Kommer försöka hitta nästa framtida bil härifrån också!
  Benjamin GilaniBenjamin Gilani
  14:17 30 Aug 23
  Jag valde att köpa min bil genom Bilsmidigt, på rekommendation från vänner som hade en positiv upplevelse med företaget. Bilsmidigt lever verkligen upp till sitt namn genom att erbjuda enastående flexibilitet och stöd under hela köpprocessen. Min kontaktperson, Amir, var otroligt hjälpsam och skapade en känsla av lätthet och smidighet genom hela processen. Leveransen av bilen till min hemadress gick felfritt och överträffade mina förväntningar.Min erfarenhet med Bilsmidigt har varit så positiv att jag utan tvekan kommer att vända mig till dem igen i framtiden. Jag kan starkt rekommendera deras tjänster till andra – de levererar verkligen vad de lovar.
  Daniel UlriciDaniel Ulrici
  07:26 23 Aug 23
  Vår kontakt med Aladin Galjic på Bilsmidigt har varit en mycket positiv upplevelse både före, under och efter själva bilköpet. Snabb feedback och en nivå på service som vi aldrig upplevt tidigare. Något annat än högsta betyg till detta företag och dess representant kan inte komma i fråga.
  Magnus JanssonMagnus Jansson
  09:43 22 Jun 23
  Gjorde en otroligt smidig bilaffär med Olle på Bilsmidigt. Bytte en Audi A6 TFSIe 55 årsmodell 2021 mot en Audi e-tron 55 årsmodell 2021 med bra värde på inbytet och bra pris på bilen jag tog över. Fick min gamla bil värderad på tre andra ställen, men Bilsmidigt gav bäst betalt. När jag jämförde priset för bilen jag tog över med motsvarande bilar med samma utrustning så låg den väldigt bra till i pris, även jämfört med bilar som gått dubbelt så långt. Bilen var i väldigt bra skick, men ett systemfel med som Bilsmidigt utan tjafs kommer att stå för att åtgärda på en Audi verkstad. Fina vinterhjul på Audi originalfälg och Audi original gummimattor följde med. Superb service och väldigt trevligt bemötande av Olle och all annan personal. Gillar att de inte lägger pengar på ett dyrt show room utan istället ger kunderna bättre valuta för sina pengar. Sätter med gott samvete 5 stjärnor i betyg!
  Ali ZamliAli Zamli
  16:09 25 Sep 22
  Smidigt är bara förnamnet. Tack Amir för en fin bil levererad hela vägen hem till mig.
  a aa a
  18:50 19 Sep 22
  Smidigt var bara förnamnet!Från beställning till leverans. Bilen var ren och fräsch, leveransen kom snabbare än väntat, killarna som sålde och levererade bilen var väldigt trevliga och serviceminded!Kan starkt rekomendera detta företag.
  Michael BraschMichael Brasch
  09:08 14 Sep 22
  bra service, mycket vänlig och hjälpsam, snabb och okomplicerad, snabb leverans! Jag sålde min bil och köpte en ny, jag är väldigt nöjd 👍inklusive leverans och gammal bilupphämtning
  Jimmy StrandJimmy Strand
  06:58 14 Sep 22
  Supersmidig affär! Säljaren Amir tog sig tid och besvarade alla frågor jag hade inför bilköpet. När det var dags för själva köpet gick allt väldigt bra med god kommunikation och smidig leverans.
  Alexandra LeibernsbergAlexandra Leibernsberg
  14:21 08 Sep 22
  Jag är jätte nöjd med bilen och framförallt den fantastiska säljaren Amir. Super service och förståelse. Bästa bilhandeln jag köpt ifrån! Smidigt också 😉 Hem leverans tackar man inte nej till!
  Mathias AliMathias Ali
  07:58 31 Aug 22
  Otroligt smidiga att ha att göra med, mycket trevligt bemötande och fantastisk service. Hade gett upp hoppet om att få en bil levererad i år, men de löste det på en dag. Tänker aldrig handla av någon annan än Bilsmidigt igen. Rekommenderas varmt!
  adis abduramanovskiadis abduramanovski
  11:06 24 Aug 22
  Supernöjd med mitt bilköp. Gick snabbt och supersmidigt, ett extra plus till personalen för båda bemötande och service. Stort tack till Amir som hjälpte mig igenom alltRekommenderar!!
  Helena NordinHelena Nordin
  16:30 19 Aug 22
  Ett mycket trevligt bemötande av Olle . Vi frågade om vi fick kolla på bilen på plats och det var inga problem för honom att ta sig till platsen för visning . Väl där så mötes vi av en glad pigg trevlig kille som hade bilen framme och hjälpte till på alla sätt . Så pass att det blev en affär som vi är mycket nöjda med .Bilen levererades hem samma kväll !!Kan rekommendera detta ställe .
  Alexander WidahlAlexander Widahl
  08:37 17 Aug 22
  Köp av bil. Allt har fungerat väldigt bra och köpet har känts tryggt. Jakob ifrån Bilsmidigt var väldigt hjälpsam och följde upp med bra samtal efter att bilen hade hämtats. Kan väl rekommenderas!
  krille kkrille k
  09:12 06 Aug 22
  Jätte bra försäljare funkade toppen skulle gett en 5 om det inte va för att vaxet på bilen va kvar , men bilen va jätte fin för milen .Rekomenderas+++
  Annica KemppiAnnica Kemppi
  05:37 27 Jul 22
  Otroligt smidigt och proffsigt.Vi är jättenöjda med vårt köp/inbyte. Supertrevlig säljare, Olle Kåhrström som gjorde köpet så enkelt. Rekommenderar Bilsmidigt AB starkt
  Leif LadebyLeif Ladeby
  08:28 25 Jul 22
  Jag fick ett mycket bra intryck av den säljare jag hade kontakt med (Amir) han fixade alla de önskemål jag hade utöver själva bilen.Han ingav förtroende. Jag kollade även företaget innan jag betalade bilen i förskott.Kan rekommendera Bilsmidigt AB.
  Johanna JohnsonJohanna Johnson
  13:05 22 Jul 22
  Väldigt smidig affär och snabb leverans ner till Skåne.Bra support och bemötande av Amir och Aladin.Rekommenderas!
  Patrik RutqvistPatrik Rutqvist
  20:23 19 Jul 22
  Ett bemötande att högsta kvalité och service. Inbyte av bil och köp an ny bl gick smidigt och bra. Även service att få en liten kurs på den nya tekniken som elbil innebär. Många tummar upp till Aladin och Bilsmidigt.
  Elias StendalenElias Stendalen
  18:18 18 Jul 22
  Bästa bilaffären hittills, Alladin (bilsäljaren) är väldigt hjälpsam och duktig .Mycket bra bilfirma👍
  Ingela LohmanIngela Lohman
  11:31 18 Jul 22
  Super proffsig säljare Aladin, med +++++5 service och snabba svar o smidig affär så glad
  Oliver RönnegardOliver Rönnegard
  06:24 23 May 22
  Jag är otroligt nöjd med affären med Bilsmidigt. Dom skötte allting åt mig och jag behövde inte göra något. Jag kom dit med en bil och åkte hem med en annan. Otroligt smidigt, väldigt trevliga. Kan starkt rekommendera Bilsmidigt!
  Carl HallbergCarl Hallberg
  17:41 17 May 22
  Helt otroligt smidig och snabb affär! Trevliga säljare, och att få gamla bilen hämtat och nya hemkörd känns väldigt lyxigt! Kan varmt rekommendera Bilsmidigt! Blir garanterat fler köp via dom!
  Sophia ÅkermanSophia Åkerman
  12:57 29 Apr 22
  Super bra service och kanon trevligt bemötande. Otroligt kunnig och påläst säljare vilket inte är vanligt idag på andra firmor. Vi är jätte nöjda med vårt köp! Stort tack Aladin!
  js_loader

  Vanliga frågor

  Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 18 000 mil.

  Vi hämtar upp din bil inom hela Sverige helt kostnadsfritt! Så fort du har godkänt vårt bud så planerar vi in en upphämtningstid. Då åker en av våra chaufförer ut till er och hämtar bilen från er hem- eller jobbaddress.

  Du behöver inte städa och tvätta din bil, det fixar vi!

  Givetvis kan vi även boka in avlämning hos oss, om du önskar det.

  Ja, vi löser eventuella lån på din bil samt att vi betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto. Pengarna ser du direkt.

  Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor för lösen av din bil i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Vi kan behöva göra mindre avdrag för skador, men så länge dessa finns i beskrivningen av bilen så är de redan inräknade i vårt bud. Vi tar dock alltid hänsyn till bilens ålder vilket gör att vi alltid accepterar ett visst slitage givet bilens ålder/miltal.

  Allt du behöver komma ihåg att göra är att:
  1) Ha samtliga bilnycklar redo.
  2) Ha tillgång till det gula registreringsbeviset från Transportstyrelsen (om bilen inte är leasad).
  3) Packa in den extra hjuluppsättningen i bagageutrymmet.

   Hur kan vi nå dig?

   Inspekterade bilar

   Vi gillar inte överraskningar. Därför inspekteras alla våra bilar noggrant innan annonsering.

   Provkör i 14 dagar med fri hemleverans

   Leverans hem till dörren med 14 dagars öppet köp. Vid retur hämtas bilen upp av oss med full återbetalning.

   Känn dig lugn på vägarna

   Vi erbjuder upp till 36 månaders garanti på alla våra bilar och gratis försäkring i två veckor.