Vanliga frågor

Måndag – Fredag: 9 – 19
Lördag & Söndag: 10 – 17

Du kan nå oss enkelt via telefon, e-post samt chatt varje dag. 

 

Telefon: 08-400 211 27
E-post: info@bilsmidigt.se
Chatt: Klicka på ikonen i nedre högra hörnet.

Vi är en digital bilfirma med flera års erfarenhet av bilbranschen. Vi grundades i 2019 i Sollentuna, strax utanför Stockholm.

Under 2022 övergick vi till att endast sälja våra bilar digitalt, för att göra det billigare och smidigare för dig!

Vi levererar våra bilar inom hela Sverige.

Att köpa en bil hos Bilsmidigt är enklare, tryggare och smidigare!

 

Alla våra bilar är inspekterade och redovisas i det skick som bilen levereras i. 

 

Du kan köpa bilen helt själv online, eller med hjälp av våra rådgivare. Vi erbjuder alltid förmånlig finansiering, garantier, 14 dagars gratis försäkring och gratis hemleverans.

 

Om du mot förmodan skulle vilja lämna tillbaka bilen, så kan du göra det inom 14 dagar eller 100 km.

Vi har valt att hålla våra kostnader nere och erbjuda dig som konsument det bästa möjliga priset från start. Istället för att pruta får du istället en bil för ett pris som tål att jämföras i en smidig och trygg affär.

Under de första 14 dagarna från leverans har du full rätt till att ångra ditt köp och returnera bilen till oss. Du har även rätt till att köra bilen i 100km.

Du får alltid en heltäckande 14 dagars gratis försäkring via IF när du köper en bil från oss. 

 

Efter 14 dagar kommer IF att erbjuda dig en rabatterad fortsatt försäkring.

När du köper en bil av oss har du alltid 14 dagars ångerrätt inom 100km körning från leverans. Det är helt kostnadsfritt så länge bilen är i samma skick som vid leverans samt om du inte har kört mer än 100 km. En chaufför hämtar då upp bilen hemma hos dig och kör tillbaka den till oss. Vid körning över 100 km upphör ångerrätten samt öppet köp.

Alla våra inbyten är inköpta från privatpersoner, andra bilfirmor eller leasinggivare. Många av våra bilar har dessutom endast haft en tidigare brukare.

När leasingperioden börjar närma sig sitt slut kommer du få ett erbjudande för förlängning av lånet. Du kan givetvis också välja att lösa ut lånet helt kostnadsfritt under hela kredittiden.

Vi använder oss av en direktbetalningstjänst vilket betyder att du kommer att få pengarna på ditt konto innan du lämnar över nycklarna för din bil till oss – oavsett bank!

När du hittat din nya bil så börjar du med att betala en handpenning i vår kassa på 2000kr. Du väljer även om du vill betala hela bilen direkt, eller om du vill ansöka om finansiering.

 

Din bil blir då reserverad och du hinner skriva under köpeavtalet (och ev. finansieringsavtal) och betala in resterande belopp till oss.

 

Därefter bokar vi antingen en hemleverans till dig, eller ett besök till oss där du kan hämta ut din nya bil.

Om du skulle ångra dig innan affären är färdig, alternativt inom 14 dagar eller maximalt 100km körning från leverans så betalar vi tillbaka fullt köpbelopp. Vår digitala upplevelse är således helt kostnadsfri.

Nej. Om det skulle vara så att du vill göra ett återköp så kontaktar du din säljare eller info@bilsmidigt.se, så ordnar vi det. Du behöver inte ha någon speciell anledning till returen.

Handpenningen på 2000kr betalas i vår onlinekassa via kort eller Swish. Resterande summa betalas via banköverföring och instruktioner fås via mail.

Absolut! Kontakta oss på info@bilsmidigt.se och skicka registreringsnummer, miltal samt eventuella skador på bilen så återkommer vi inom 24 timmar med ett bud på din bil.

Absolut! Kontakta oss på info@bilsmidigt.se och skicka registreringsnummer, miltal samt eventuella skador på bilen så återkommer vi inom 24 timmar med ett inbytespris.

Självklart! Vi erbjuder även företagsavbetalning samt företagsleasing via Santander Bank.

Om du skulle vilja provköra bilen innan ditt köp så är du varmt välkommen att maila oss på info@bilsmidigt.se så bokar vi en tid som passar dig vid våra lokaler.

Vårt mål är att leverera hem din bil inom 48 timmar. Ibland kan det dock ta lite längre tid beroende på ort. Vi gör alltid vårt bästa för att leverera bilen snarast efter köp!

Maila oss på info@bilsmidigt.se med registreringsnummer, aktuell mätarställning och orsak till retur – så hjälper vi dig.

 

Vi kommer att boka en hämtning av din bil och sedan inspektera den. Eventuella skador och övermil kan komma att debiteras.

Har du fler frågor?

Hur kan vi nå dig?

Alltid fasta priser

Vi gillar inte överraskningar. Därför finns det aldrig dolda kostnader när du köper bil av oss.

Provkör i 14 dagar med fri hemleverans

Känn dig helt trygg i valet av ny bil och få tid att bestämma dig först. Leverans hem till dörren.

Känn dig lugn på vägarna

Vi erbjuder upp till 36 månaders garanti på alla våra bilar och gratis försäkring i två veckor.